Succesvol Regiokampioenschap Outdoor 2023 Hulsberg

Tijdens de laatste twee weekenden van juli werd in Hulsberg op het mooie Equine Park de Limburgse Kampioenschappen Outdoor verreden in de disciplines Springen en Dressuur voor paarden en pony’s.

RV Pegasus Hulsberg die deze kampioenschappen heeft georganiseerd kan zeer tevreden zijn met dit fantastisch, sfeervol en druk bezocht paardensportevenement. De organisatie had, in het jaar waarin de KNHS haar 100- jarig bestaan viert, alles uit de kast gehaald om er een bijzonder feest van te maken, met als hoogtepunt, voorafgaande aan de springwedstrijden, het mooie openingsevent van vrijdag 21 juli in aanwezigheid van Patrice Assendelft, Algemeen directeur KNHS, genodigden, sponsoren en bezoekers met een openingsceremonie met defilé, vlaggenparade, een talkshow olv L1-presentator Bas van Mulken en een spring-clinic olv oud-bondscoach Team NL Rob Ehrens.

Ook de opening van het dressuurweekend door Gouverneur Emile Roemer was zeer geslaagd, metonder andere een symposium Paard en Welzijn en dressuur-clinic met aansluitend kür op muziek van Grand Prix-ruiter Remy Bastings. Vermeldenswaard was zeker ook de speciale paarden-snuffelmiddag voor kinderen van de basisscholen van Beekdaelen en een koetsjestocht voor bejaarden uit Hulsberg.

KNHS Limburg, de gemeente Beekdaelen, Limburg Paardensport, RV Pegasus Hulsberg, sponsoren, KNHS-officials, ruiters en bezoekers kunnen terugblikken op deze bijzonder geslaagde kampioenschappen. Op de Facebook-pagina van RV Pegasus kun je nog even nagenieten van sfeervolle impressies van dit hoogstaand evenement.