VACATURE BESTUURSLID KNHS REGIO LIMBURG

Kom jij ons team versterken?

De KNHS is de sportbond voor alle paardensporters, van de basis tot de top. De KNHS hecht aan korte lijnen en deskundige inbreng vanuit de leden om samen vorm te geven aan het sportbeleid. De regio’s vervullen daarin, vanuit regionaal perspectief een belangrijke rol. De bestuursleden van de regio’s leveren hierin, als ambassadeurs en spreekbuis van hun achterban, uiteraard een belangrijke bijdrage.

Momenteel zoekt de Regio Limburg nieuwe bestuursleden, die:

  • Een sportieve, enthousiasmerende uitstraling hebben, mee willen én durven praten en betrokken zijn bij de paardensport;
  • Interesse hebben in wat er binnen de regio speelt en zo de vertaalslag kunnen maken naar regionale beleid.

Om de binding met onze leden in de regio te versterken werken wij met commissies, met een samenstelling van zowel individuele sporters als bestuurders, waarbij elk regio- bestuurslid ieder zijn/haar aandachtsgebied heeft. Zo hebben wij de commissie Wedstrijden, Recreatie, Jeugd en Educatie en Communicatie.

De tijdsbesteding binnen de regio is, naast de bestuursvergaderingen (ca. 10 keer per jaar), afhankelijk van de wijze waarop de kandidaten in samenspraak met de regio de taken inrichten. Spreekt jou dit aan, beschik je over voldoende betrokkenheid en ben je bereid een deel van jouw vrije tijd in te zetten voor de regio? Meld je dan vóór 1 januari 2024 aan als:

Kandidaat Bestuurslid van de Regio

De regio hecht aan een brede samenstelling van het bestuur en roept zéker jongeren op om zich kandidaat te stellen. Spreekt dit jou aan, ben je enthousiast, innovatief, hart voor de wedstrijdsport, recreatie of op zoek naar een andere uitdaging binnen de paardensport, bijvoorbeeld binnen educatie of communicatie? Dan is dit beslist iets voor jou!

Stuur een e-mail met een korte motivatie naar de secretaris van de regio Marjo Jeurissen op emailadres: secretariaat@knhsregiolimburg.nl.

Uiteraard is het ook mogelijk om informatie in te winnen bij een van de zittende bestuursleden en in overleg met hen eens een vergadering bij te wonen.

Kandidaten kunnen ook voorgedragen worden door de leden (lid-verenigingen) van de regio. Zie hiervoor onze statuten.