Hippiade 2024

De Hippiade 2024 is gepland in week 33 en week 34. Wanneer het programma definitief bekend is wordt dit geplaatst op hippiade.nl. Op deze site kun je binnenkort ook meer informatie bekijken rondom de kampioenschappen, zoals het kampioenschapsreglement, de verdeelsleutel en later ook de startlijsten en uitslagen. Klik HIER voor het vraagprogramma.

De voorlopige indeling:

13 augustus: Mennen
15 augustus: Dressuur
16 augustus: Dressuur en Voltige
17 augustus: Dressuur en Voltige
18 augustus: Dressuur
22 augustus: Springen
23 augustus: Springen
24 augustus: Springen

Welke rubrieken worden er verreden op de Hippiade?
In het kampioenschapsreglement vind je de rubrieken die allemaal op de Hippiade verreden worden. In dit reglement vind je ook voorwaarden over startgerechtigheid, inschrijvingen, selectievoorwaarden enz. Ga je meedoen aan de selectiewedstrijden/Regiokampioenschappen, lees dan vooraf alvast goed het kampioenschapsreglement door.