Vacature: Foralid eventing

Elke discipline in de paardensport heeft een eigen forum. Daar wordt nagedacht over de sport, worden nieuwe ideeën besproken en spelregels bepaald. Er wordt gekeken naar de hele breedte van de paardensport, dus van instroom tot topniveau. Het eventingforum wordt vanuit de KNHS werkorganisatie ondersteund door disciplinespecialist Mariska Fröger.

Bekijk alle informatie over een KNHS Foralid via deze link. 

De sportfora zijn van groot belang, want ze ontwikkelen de sport van binnenuit. In de fora zitten sporters die op wat voor manier dan ook actief zijn in hun tak van sport en die gemotiveerd zijn om de sport nog mooier te maken. In de verschillende fora wordt gekeken naar de hele breedte van de paardensport, van instroom tot topniveau. Iedere regio, mendistrict of nationale vereniging vaardigt per forum iemand af met de juiste kennis, expertise en passie voor die betreffende discipline. Deze persoon is regionaal actief en slaat een brug tussen de paardensporters, de regio en Ermelo.

Binnen de Regio Limburg zijn we op zoek naar een foralid eventing.

Vind je het leuk om samen met de commissie eventing Regio Limburg, de regioconsulent en binnen het Forum van de KNHS een bijdrage te leveren aan de eventing sport in Limburg?

Stuur dan uiterlijk een mail naar het secretariaat van KNHS Regio Limburg via het mailadres secretariaat@knhsregiolimburg.nl

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Marjo Jeurissen.