Vereniging gezocht voor RK Outdoor 2024

Elk jaar worden onder auspiciën van de KNHS Regio Limburg de Regiokampioenschappen Dressuur en Springen voor paarden en pony’s georganiseerd door een vereniging die zich hiervoor beschikbaar stelt.

De KNHS roept daarom langs deze weg nogmaals verenigingen op om zich te melden voor de organisatie van de Outdoor-kampioenschappen 2024 (6/7 juli 2024 en 13/14 juli 2024). DATA ONDER VOORBEHOUD!

Zij kunnen zich uiterlijk 31 december 2023 melden voor de organisatie via het e-mailadres: secretariaat@knhsregiolimburg.nl. Hier kun je als vereniging ook de voorwaarden krijgen, waar je als vereniging aan moet voldoen. Samen met de commissie Wedstrijden wordt in een aantal bijeenkomsten de organiserende vereniging bijgepraat en begeleid in de voorbereidingen.

Twijfel je, omdat je als vereniging nog nooit een RK-outdoor hebt georganiseerd, neem dan contact op met een van de verenigingen die dit in het recente verleden al een of meerdere keren hebben gedaan, zoals LRV St. Jan te Merselo, HSV De Paardenvriend te Reuver en RV Pegasus te Hulsberg. Bij hen kun je informatie en tevens de nodige praktische tips krijgen.

Nieuwe collega’s gezocht voor het Regiobestuur.

Tevens maken we gebruik van de gelegenheid om te melden dat wij nieuwe bestuursleden zoeken voor het Regio-Bestuur van de KNHS Regio Limburg. Wil je meepraten en meebesturen en heb je affiniteit met de paardensport, meld je dan z.s.m. aan. Tijdens de voorjaars ALV van 2024 worden de nieuwe bestuursleden benoemd. In de periode daaraan voorafgaand, kun je al enkele vergaderingen bijwonen om zelf te ervaren of dit iets is wat bij jou past. Jongeren worden ook speciaal uitgenodigd om zich te melden!!