Extra selectiewedstrijd dressuur paarden!

Aangezien een groot aantal van de ruiters en amazones de eerste selectiewedstrijden dressuur niet hebben kunnen rijden, zien wij dat er een grote wachtlijst is ontstaan voor de wedstrijd in Reuver georganiseerd door RV Voorwaarts uit Belfeld. De verwachting is dat dit voor de wedstrijd in Helden Panningen op 10 en 11 december niet anders zal zijn.

Om toch de ruiters en amazones de kans te geven om te kunnen voldoen aan de selectievoorwaarden is er bij wijze van uitzondering door het Regiobestuur besloten om de wedstrijd op 17 en 18 december van de Paardenvriend te Reuver eveneens aan te merken als een selectiewedstrijd dressuur paarden. Hierdoor zal het totaal aan selectie wedstrijden op 7 wedstrijden komen. De eis om minimaal twee selectiewedstrijden te rijden blijft onveranderd.

Let op: ook in Reuver kan men een maximum aantal deelnemers verwerken. Dat is echt de laatste kans, wacht niet te lang en schrijf tijdig in.