Indoor KNHS Kampioenschappen 2022

🎉 De KNHS Indoorkampioenschappen gaan vrijdag van start! 🥳
Het was lang onzeker of de jaarlijkse KNHS Indoorkampioenschappen dit jaar wél door konden gaan, maar aanstaande vrijdag 4 maart is het dan toch zover! 🤩 Het belooft een geweldig feest in Ermelo te worden met de beste dressuur- en springruiters uit de basissport van Nederland! Sportliefhebbers en toeschouwers hoeven niets te missen want alles is live volgen met een livestream op Clipmyhorse.tv. 🎥
Klik HIER voor het programma, startlijsten, uitslagen, etc.

 

!Te rijden dressuurproeven tijdens KNHS-Indoorkampioenschappen!

Per 1 april a.s. gaan de nieuwe dressuurproeven in. Dit geldt niet voor de KNHS-Indoorkampioenschappen. Tijdens de KNHS-Indoorkampioenschappen worden de dressuurproeven gereden uit het KNHS-Dressuurproevenboekje uitgave 2016.

Als je het kampioenschap rijdt op 1 of 2 april let dan bij het inschrijven alleen op de klasse en niet op het proefnummer dat er bijstaat.

De proeven voor de KNHS-kampioenschappen op 1 en 2 april, uit KNHS-Dressuurproevenboekje uitgave 2016, zijn:

Klasse B          proef  6
Klasse L1         proef 10
Klasse L2         proef 14
Klasse M1        proef 18
Klasse M2        proef 22