Regio Kampioenschappen indoor

Update 20-1-2022: de inschrijving voor de dressuur-kampioenschappen is geopend. De vraagprogramma’s zijn aangepast.
Alhoewel nog heel veel onzeker is, is het wel duidelijk dat de originele planning van de Regiokampioenschappen dressuur (pony’s en paarden) in januari niet kan doorgaan. We moeten er verder rekening mee houden dat er wellicht ook na januari nog steeds eindtijden gelden, dus dat we vroeg moeten beginnen en vóór 17.00 uur klaar moeten zijn. Dat uitgangspunt hanteren we nu voor de programma’s. De prijsuitreikingen (in elk geval bij de dressuur) zullen dan zonder pony/paard zijn. Alle data en dagindelingen zijn onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen. Zouden de huidige corona-maatregelen worden verlengd, behoort afgelasten van de kampioenschappen tot de mogelijkheden. We hopen natuurlijk dat het zover niet komt.

DRESSUUR
De organiserende verenigingen en het Regiobestuur hebben besloten de dressuurkampioenschappen vooralsnog te verplaatsen naar de volgende data:

Pony’s Dressuur Nederweert: 19 en 20 februari 2022
Zaterdag: DEB-DEL1-CL1-CM1/M2-DEM1-DEM2
zondag: CB-ABB-ABL1-ABL2/CL2-DE L2-CZ1/Z2-DEZ1-DEZ2-Kür Z2

Paarden Dressuur Helden-Panningen: 25, 26 en 27 februari 2022
Vrijdagmiddag: Z1
Zaterdag: B-L2-M1-M2
Zondag: L1-Z2-ZZL-Kür Z2/ZZL

De vraagprogramma’s voor de dressuurkampioenschappen worden z.s.m. na de persconferentie op 14 januari a.s. aangepast door de KNHS, pas dan kan er worden ingeschreven via MijnKNHS.
Als je al eerder hebt ingeschreven en toch niet kunt starten op de nieuwe data, meld je dan af via MijnKNHS, het reeds betaalde inschrijfgeld wordt teruggestort.

SPRINGEN
De kampioenschappen springen blijven vooralsnog ongewijzigd op 12 en 13 februari 2022 (pony’s) en 19 en 20 februari 2022 (paarden), beiden in Helden-Panningen.
Er kan al worden ingeschreven via MijnKNHS.
Voor de klassen Z en ZZ pony’s en M, Z en ZZ paarden geldt vrije inschrijving. Voor de overige klassen kan alleen door geselecteerden en reserves worden ingeschreven.

SELECTIESTANDEN
De definitieve selectiestanden staan op www.knhsregiolimburg.nl/kampioenschappen.

INSCHRIJVEN
Er kan uitsluitend worden ingeschreven en meteen betaald via MijnKNHS; bij afmelding vóór sluiting inschrijftermijn wordt het inschrijfgeld teruggestort, na sluiting blijft dit verschuldigd.
Reserves moeten eveneens inschrijven en betalen via MijnKNHS, zij komen op een wachtlijst, als een combinatie op die wachtlijst toch niet mag starten, wordt het hele inschrijfgeld teruggestort.

Ben je geselecteerd en weet je nu al dat je niet kunt of wilt starten op (een van) de kampioenschappen? Stuur dan even een mail met je naam/naam paard of pony/klasse aan ws-knhsregiolimburg@kpnmail.nl

KAMPIOENSCHAPSREGLEMENT
Lees het kampioenschapsreglement en de vraagprogramma’s (die allebei bij de selectiestanden staan) goed door, deelnemers zijn er zelf verantwoordelijk voor dat ze in de juiste klasse starten.
Als je met meerdere pony’s of paarden bent geselecteerd of wilt starten, zul je mogelijk een keuze moeten maken.
Onjuiste starts worden achteraf geconstateerd en beboet!