KNHS Recreatie Ideënbus

Elk jaar mag de Commissie Recreatie van de KNHS Regio Limburg nieuwe, leuke en creatieve evenementen financieel ondersteunen. Dat geldt dan in het bijzonder de recreatieve evenementen. Iedereen kent wel de paardenzegeningen, de smulritten, de oriëntatietochten. Maar we denken dat er meer onder de zon is, want de recreatieve ruiters onder ons zijn absoluut in de meerderheid. Daarom nodigt de Commissie Recreatie organisaties uit om nieuwe evenementen te organiseren voor de recreatie-ruiter. Dus, ben je bezig met zo’n evenement of zijn de plannen in een vergevorderd stadium: Laat het ons weten! Wij zorgen met een financiële bijdrage dat de organisatie van zo’n evenement iets makkelijker wordt. Stuur je idee of evenement aan ons foralid Recreatie KNHS Limburg via e-mailadres: wilmavanosch@home.nl en wie weet mag de organisatie zich verheugen op een cadeautje van de Regio.