Regiokampioenschappen Outdoor 2021 Reuver

Beste wedstrijdruiters,

Het is eindelijk zover. Wedstrijden zijn weer toegestaan, dus we gaan WEL weer de naam Regiokampioenschappen gebruiken, kampioenen huldigen en prijzen uitreiken. Het wordt wat kleinschaliger en wellicht wat soberder dan in voorgaande jaren, maar we gaan er met zijn allen mooie weekenden van maken.

Publiek is weer van harte welkom!

 

Springen:

Alle klassen/rubrieken zijn op zand. De dagindeling blijft zoals eerder gecommuniceerd, maar afhankelijk van het aantal inschrijvingen (dus of het past in het tijdschema) zijn er misschien wel barrages voor alle foutloze combinaties achteraf voor alle klassen (dus geen ingesloten barrage).

  • vrijdagavond 23 juli: Z-ZZ paarden
  • zaterdag 24 juli: alle klassen pony’s (beginnend met AB-B)
  • zondag 25 juli: B-L-M  paarden

 

Voor pony’s en paarden is er vrije inschrijving, maar bij de paarden B-L-M geldt vol=vol.

Inschrijven kan uitsluitend via MIJNKNHS, voor het springen vanaf 1 juli 2021 t/m 11 juli 2021. (https://www.mijnknhs.nl/Game/W082752)

 

Dressuur:

Ook bij de dressuur blijft het programma ongewijzigd (dus 1 ring/1 proef voor alle klassen). Alle proeven zijn op zand tenzij er bij de pony’s onverwacht veel inschrijvingen zijn en er toch een extra ring op gras nodig is. Welke klasse vervolgens op gras wordt verreden, wordt z.s.m. bekend gemaakt.

 

  • vrijdagavond 30 juli: ZZL paarden en Z1/Z2 pony’s
  • zaterdag 31 juli: Z1/Z2/M2 paarden en B t/m M2 pony’s
  • zondag 1 augustus: B t/m M1 paarden

 

Voor pony’s is er vrije inschrijving, voor de paarden is er wel selectie. Zie voor de selectieprocedure en selectiestanden www.knhsregiolimburg.nl/kampioenschappen .

Inschrijven (ook de reserves) uitsluitend via MIJNKNHS vanaf 13 juli 2021 t/m 20 juli 2021. (https://www.mijnknhs.nl/Game/W082758)

 

Algemeen:

Inschrijvingen per mail worden niet geaccepteerd.

Betaling van het inschrijfgeld vooraf op NL65RABO0143671405. Pas na ontvangst en controle van het inschrijfgeld is de inschrijving definitief, betalen op de wedstrijddag zelf is NIET mogelijk.

Reserves (dressuur paarden) betalen pas nadat ze bericht hebben gehad dat ze mogen starten.

 

Lees ook het Vraagprogramma op www.knhsregiolimburg.nl en het kampioenschapsreglement op https://hippiade.nl/media/5925/kampioenschapsreglement-hippiade-2021.pdf

Het kan zijn dat als je meerdere paarden of pony’s hebt, je moet kiezen met welke je naar de kampioenschappen gaat!

Wij wensen jullie in ieder geval veel succes met de voorbereidingen.