Regiokampioenschappen 2021 Outdoor Reuver succesvol.

Ondanks de lichte Corona-beperkingen kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd Regiokampioenschap Springen en Dressuur voor pony’s en paarden. Uiteraard met grote dank aan de organiserende vereniging De Paardenvriend uit Reuver die tezamen met alle leden en vrijwilligers hebben gezorgd voor 2 zeer geslaagde weekenden, met weer een flink aantal nieuwe kampioenen. Bekende en relatief nieuwe namen die bovenaan de uitslagenlijsten prijkten. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!!

Met overwegend mooi weer en af en toe een (flinke) druppel, konden bezoekers maar uiteraard ook deelnemers en grooms op 1,5 meter afstand weer volop genieten van de bijzondere prestaties van onze Limburgse wedstrijdruiters. De kampioenen en reserve-kampioenen zien we medio augustus weer aan de start verschijnen in Ermelo tijdens de Hippiade. Wij wensen alle deelnemende ruiters alvast veel succes maar vooral veel plezier. Nogmaals onze dank aan Reuver voor dit mooie kampioenschap. De organisatie, wedstrijdleiding, locatie en verzorging was top!