ALV 10 mei 2021 gaat ‘live’

De Voorjaars-ALV komt eraan, maar helaas kunnen wij in verband met de Corona-beperkingen nog steeds niet fysiek bij elkaar komen.  Waar wij de vorige keer de Algemene Leden Vergadering (ALV) vooraf hebben opgenomen en uitgezonden, gaan wij dit keer live-streamen. Dat wil zeggen dat op 10 mei om 20.00 uur iedereen ‘aanwezig’ kan zijn bij de ALV. Vragen kunnen ook live gesteld en direct beantwoord worden.

Klik hier op de link: ‘live’ ALV  om rechtstreeks naar de ALV te gaan op YouTube.

Hierbij ontvangen jullie de agenda Agenda ALV 10 mei 2021 , de notulen van de ALV van 2 november 2020 ALV en NV op 2-11-2020 NOT alsook de realisatiecijfers 2020 en (nogmaals) de begroting 2021 Realisatie 2020 en begroting 2021 KNHS Regio Limburg.

Deze ALV staat ook in het teken van het reglementair afscheid van Geert van Wijlick (voorzitter) en Carin van de Pas (penningmeester), alsmede de presentatie van de nieuwe bestuursleden.

Wij hopen jullie allemaal te begroeten bij de ALV van 10 mei as.

Het Bestuur van de KNHS Regio Limburg