Update Regiokampioenschappen indoor 2020/2021

Beste ruiters,

De verlenging van de coronamaatregelen betekent dat ook de forse beperkingen voor de paardensector met drie weken worden verlengd t/m dinsdag 9 februari 2021. Ook na deze datum is het niet zeker dat er weer wedstrijden, laat staan ‘normale’ wedstrijden verreden kunnen worden. Wij vinden het daarom niet langer verantwoord om de beslissing over de kampioenschappen nog verder uit te stellen. Op grond hiervan is in overleg met de organiserende verenigingen besloten zowel de selecties alsook de Regiokampioenschappen Indoor af te gelasten. De berichten die ons bereiken van andere regio’s, is dat zij zich eenzelfde standpunt innemen.

Wij verwachten dat ook de KNHS-Indoorkampioenschappen zullen worden afgelast. Bijzonder zuur voor alle betrokkenen, maar zeker voor onze wedstrijdruiters, maar wij kunnen helaas niet anders. Samen hopen wij op betere omstandigheden en vestigen onze hoop op een bijzonder mooi en virusvrij outdoor seizoen.

Bestuur Regio Limburg