KNHS Talent Boost verplaatst wegens coronamaatregelen

Inmiddels zijn de inschrijvingen voor de KNHS Limburg Talent Boost gesloten. Samen met de instructeurs hebben wij besloten om de selectiedagen, die gepland stonden in november, voor nu te cancellen. Zo voorkomen we dat mensen onnodig gaan reizen en bij elkaar komen. We bekijken maand voor maand naar de mogelijkheid om de selectiedagen en vervolgens het gehele programma op te kunnen starten. Het kan dus voorkomen dat we deze KNHS Limburg Talent Boost niet geheel in het indoorseizoen kunnen laten plaats vinden.

Maaaar… We willen natuurlijk niet stilzitten!
Johan, Kristian, Floor en Inge gaan jullie in de tussentijd helpen met zaken waar jullie tegenaan lopen. Dit kunnen problemen zijn bij het trainen van je paard of pony thuis, oefeningen waarbij je steeds tegen iets aanloopt, bepaalde proef gerichte oefeningen of gewoon algemene kennis waarmee je een boost in de juiste richting ontvangt. Tips en uitleg van trainers die al jaren in de sport meedraaien, waarmee jij in je trainingen vooruit kunt in deze vreemde tijden zonder échte concoursen!

De komende periode zullen wij aan de slag gaan met enkele theorielessen, algemene kennis en tips en weetjes die we via onze socialmediakanalen delen,zodat ruiters en amazones, zodra de selectiedagen doorgang kunnen vinden, nóg beter voorbereid aan de start kunnen verschijnen. We hebben besloten dat we, in verband met het lage aantal wedstrijden dat nog verreden kan worden, de richtlijnen omtrent niveau loslaten en deelnemers uitnodigen voor de selectiedag (zodra dat weer mogelijk is) aan de hand van het niveau dat de instructeurs kunnen beoordelen op de ingestuurde video’s.

Zodra de getroffen maatregelen om het coronavirus terug te dringen weer versoepeld worden, publiceren wij een nieuwe sluitingsdatum van de inschrijfperiode.

Houd de komende tijd de socialmediakanalen van de KNHS Regio Limburg in de gaten voor leerzame en leuke tips van de instructeurs van de KNHS Limburg Talent Boost.

Tot snel,
Marjo Jeurissen en Jikke van Gerven