Prijsvragen Jumping Indoor Maastricht!

In het weekend van 8, 9 en 10 november staat KNHS Regio Limburg in samenwerking met Limburg Paardensport met een stand in het strodorp tijdens Jumping Indoor Maastricht.

We willen het mooiste evenement van Limburg natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en hebben daarom enkele mooie, te winnen, prijzen voor jullie.

1. Win een rondleiding bij Rob Ehrens en een EHBO-paard boek
Kom jij met jouw vereniging of manage naar Jumping Indoor Maastricht? Stuur een foto met de leden waarmee jij samen naar JIM komt naar Noortje via communicatie.knhsregiolimburg@gmail.com, beschrijf waar jij het meeste naar uit kijkt en maak kans op een rondleiding bij de bondscoach van het Nederlands team: Rob Ehrens. Geef bij het insturen van de foto aan op welke dag jullie aanwezig zijn op JIM zodat we, indien jullie een van de twee prijswinnaars zijn, de prijs op JIM kunnen uitreiken.

1e prijs: Rondleiding bij Rob Ehrens
2e prijs: EHBO-paard boek

2. Win twee arrangementen ‘hap en draf’ van Venhof ter beschikking gesteld door VVV Marketing/VVV Midden-Limburg en een goed gevuld heuptasje van buitenrijden.nl
Geniet jij ook zo van de heerlijke ruiter en menroutes die Limburg kent? Laat ons zien hoe jij geniet van een mooie buitenrit door een vlog te maken! Stuur deze vlog naar Noortje via communicatie.knhsregiolimburg@gmail.com, wij plaatsen deze dan op onze social media en gebruiken je video in onze stand tijdens Jumping Indoor Maastricht. Geef bij het insturen van het filmpje aan op welke dag je/jullie aanwezig zijn op JIM zodat we, indien jullie een van de twee prijswinnaars zijn, de prijs op JIM kunnen uitreiken.

1e prijs: Twee arrangementen ‘hap en draf’ van Venhof
2e prijs: Goed gevuld heuptasje van buitenrijden.nl

3. Win een EHBO-paard boek
In onze stand staat een vaas gevuld met buiterrijden.nl kompasjes, raad jij hoeveel het er zijn? Dan maak je kans op een heuptasje gevuld met handige spulletjes! Kom langs in onze stand tijdens Jumping Indoor Maastricht. De prijswinnaar wordt in de week na JIM bekend gemaakt via onze website en Facebookpagina.

1e prijs: EHBO-paard boek

Foto Rob Ehrens gemaakt door MLA