Inschrijving KNHS Limburg Talent Boost programma 2019/2020 geopend!

Om jonge ambitieuze ruiters en amazones de kans te geven zichzelf door te ontwikkelen en klaar te maken voor een carrière in de paardenwereld lanceert KNHS Limburg in samenwerking met Limburg paardensport het KNHS Limburg Talent Boost programma.

Vorig jaar mochten 18 deelnemers verdeeld over de disciplines springen en dressuur deelnemen aan de eerste editie. Een gevarieerd programma, waar rijtechnische instructie en theorieavonden elkaar afwisselde.

Ook dit jaar hebben we weer een sterk team instructeurs!
Dressuur: Jan Rensen, Inge Coenen en Floor Dröge.
Springen: Luc Steeghs, Johan Bergs en Kristian Houwen.

Wil jij ook mee doen? Bezoek www.knhstalentboost.nl en check of jij in aanmerking komt! Wie weet zien we jou tijdens een van onze selectie dagen, de inschrijving sluit 14 oktober!