Denktank Recreatie te gast bij Restaurant Croonenborgh, iedereen welkom!

Zondag 29 september a.s. staat weer een nieuwe editie van de Denktank Recreatie gepland van 10.30 uur tot 12.00 uur. De denktank zal onder andere in het teken staan van de subsidie (waar wordt deze voor gebruikt), recreatieve evenementen die roepen om steun, de uitslag van de enquête ‘Recreatie’ en buitenrijden.nl.

Denk denktank is voor iedereen! Ben je nieuwsgierig? Kom vrijblijvend kijken, meeluisteren en meedenken!

Ditmaal zijn we te gast bij Restaurant Croonenborgh in Kronenberg (Kronenbergweg 19).

Restaurant Croonenborgh is een plek met een roemruchte historie. In 1466 stond op deze locatie namelijk een hoeve waar Jan van Croonenborgh woonde, het dorp Kronenberg ontleent hier aan haar naam. Het huis, dat later is gebouwd, heeft in de tweede wereldoorlog een grote rol gespeeld bij het verzet. De stallen zijn verbouwd tot restaurant, hier mogen wij te gast zijn. Naast het restaurant, tevens geschikt voor groepen, heeft de locatie een groot terras en een wei met Shetlanders. Vanuit Restaurant Croonenborgh kun je knooppuntroutes van buitenrijden.nl ontdekken.

Zie voor meer informatie de website van Restaurant Croonenborgh.

Naast Restaurant Croonenborgh is Kronenbergerhof gevestigd, dit is een guesthouse en groepsaccomodatie. De voormalige schuur, een 19-eeuwse schaapsstal, is verbouwd tot een prachtige accommodatie. Zowel geschikt voor (grote) groepen als voor gezinnen of stellen.

Zie voor meer informatie de website van Kronenbergerhof en boek een weekendje weg.