Leudalrit 2019 op 6 oktober a.s. (georganiseerd door RSV Haelen)

Zondag 6 oktober 2019 organiseert Ruitersportvereniging Haelen voor de 43e keer een rit voor ruiters en koetsiers door het bosrijke Leudal. De route heeft een lengte van 23 km, met de mogelijkheid om de route via het knooppuntensysteem uit te breiden. Voor de beginnende ruiter is een korte route van ca. 5 km uitgezet.

De rit start en eindigt op de parkeerplaats achter Frank Coolen Machines, Biesstraat 59 6093 AC Heythuysen. Deze parkeerplaats ligt vlak bij de Busjop, Busschopsweg 9, 6093 AA Heythuysen. Start is mogelijk tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Bij drukke oversteekpunten worden verkeersregelaars ingezet. De route voert door het bosrijke Leudal. De wegen en paden zijn goed begaanbaar, hoofdzakelijk onverhard. De pauze is bij carréboerderij Kloosterhof van Staatsbosbeheer in Heythuysen.

Het inschrijfgeld voor de Leudalrit bedraagt voor ruiters €15,-, €20,- voor aanspanningen en €10 voor deelnemers aan de korte route.
Leden van de KNHS krijgen €5,- korting.

Koffie, thee of fris en een lekker broodje is bij het inschrijfgeld inbegrepen. Op de pauzeplaats zijn tegen betaling ook soep, drank en broodjes verkrijgbaar.

INSCHRIJVEN:
Stuur een mail naar info@rsvhaelen.nl en vermeld je naam en eventueel het KNHS nummer.
Jekunt het inschrijfgeld overmaken op Rabobank NL67RABO0118610740 t.n.v. RSV Haelen onder vermelding van Leudalrit en je naam.

Een week van te voren ontvangen deelnemers die zich opgegeven hebben een mail met extra informatie over de rit en startlocatie. Voor meer informatie en actuele updates, zie onze facebook
pagina: Facebookpagina RSV Haelen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Pruijsten-Timmermans, tel. 0475-582634