Groepsarrangementen Jumping Indoor Maastricht

Van 8 – 10 november vindt de 30ste editie plaats van Jumping Indoor Maastricht. Ook dit jaar is JIM weer gastheer van de Wereldbeker Mennen, een zeer spectaculair onderdeel waar nationale en internationale toppers van de partij zijn. Zoals de winaar van vorig jaar Koos de Ronde. Zowel op vrijdagavond als zaterdagavond zijn de menners te zien in het MECC.

Het hele weekend staan 1* en 4* wedstrijden op het programma waarbij talentvolle ruiters aan de start verschijnen. Zondagmiddag sluiten de beste ruiters af met de Longines Trophy, de Grote Prijs van Maastricht. Traditioneel is JIM een paradijs voor kinderen die enthousiast het JIMMY Programma bijwonen. Dit jaar op zaterdagmiddag met een mooie ponyrubriek, shows en volop mogelijkheden om zelf pony te rijden.

Sport en entertainment, die combinatie is weer te vinden bij JIM. Op vrijdagavond en zaterdag avond met live muziek en DJ, gegarandeerd een mooi feest! In het promodorp is volop aandacht geschonken aan de catering: meer aanbod, verbeterde kwaliteit en voldoende zitplaatsen.

JIM wil het mooiste en gezelligste paardensportevenement van Limburg zijn. De beste ruiters, een uitstekende sfeer en volle tribunes. We nodigen jullie graag uit om JIM te bezoeken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van het groepsarrangement met gratis busvervoer op vrijdagavond, zaterdagavond of zondagmiddag bij een minimum afname van 25 kaarten met een maximale afstand van 100 km.

Een ideale manier om JIM te bezoeken: topsport en gezelligheid gegarandeerd!

Download hier het arrangement voor het JIMMY programma

Download hier het arrangement voor maneges en verenigingen