Paardenzegening Lottum 2019

Ter gelegenheid van het 800 jarig bestaan van de gemeente Horst aan de Maas, heeft de Stichting Paardenmarkt Lottum, in samenwerking met de ruiterclub van Lottum, op 28 april jl. een unieke paardenzegening in Lottum georganiseerd.

Om 11 uur is het programma gestart met een Hoogmis waarin tijdens de communie brood en wijn geserveerd werd. Rond 12.15u was er een uitgebreide brunch voor alle aanwezigen. Nadat iedereen heerlijk gegeten had is het programma buiten voortgezet. De paardenzegening heeft hier plaatsgevonden met aansluitend het paardenrennen. Als afsluiter heeft er om 15 uur een show plaatsgevonden van voltige Horst aan de Maas.

Een mooie, gezellige en druk bezochte dag met voor de dame en haar fries is het rood (zie foto’s) een eerste prijs voor ‘Mooiste combinatie’.