Basisschoolcompetitie – 1e competitie in Cadier en Keer

Aanstaande zondag 19 mei vindt de 1e competitie voor basisschoolkinderen plaats bij Manege Cadier en Keer.

Basisschoolkinderen beleven samen de paardensport, hierbij maakt het niet uit of de kinderen op een manege rijden, een eigen pony hebben of zelfs nog nooit paardgereden hebben. Ieder kind kan samen met een klasgenootje, vriend en/of vriendinnetje meedoen aan de paardensport. Meedoen is mogelijk op een manegepony, eigen pony of zonder pony. Het daadwerkelijk rijden op een echte pony is dus niet verplicht, er zijn genoeg andere activiteiten die echter wel te maken hebben met de paardensport.

De basisschoolcompetitie staat in het teken van dressuur, behendigheidscross, cross run en een ruiterfitness parcours.

Iedereen is vanaf 15 uur welkom op Manege Cadier en Keer (dorpsstraat 55 in Cadier en Keer).