Groepsarrangement Jumping Indoor Maastricht (met gratis vervoer)

Van 23 – 25 november vindt de 29e editie plaats van Jumping Indoor Maastricht, een editie waarin nieuwe ontwikkelingen centraal staan.

Voor de eerste keer is JIM gastheer van de Wereldbeker Mennen, een zeer spectaculair onderdeel waar nationale en internationale toppers van de partij zijn. Zoals de kersverse Wereldkampioen Boyd Exell en meervoudig Wereldkampioen IJsbrand Chardon. Zowel op vrijdagavond als zaterdagavond zijn de menners te zien in het MECC.

JIM heeft van de FEI de 4* status gekregen waardoor het deelnemersveld wordt versterkt. Daarnaast staan er 1* wedstrijden op het programma zodat ook talentvolle ruiters aan bod komen. Zondagmiddag sluiten de beste ruiters af met de Longines Trophy, de Grote Prijs van Maastricht.

Traditioneel is JIM een paradijs voor kinderen die enthousiast het JIMMY Programma bijwonen. Dit jaar op zaterdagmiddag met een mooie ponyrubriek, shows en volop mogelijkheden om zelf pony te rijden. En ook Sinterklaas en zijn Pieten zijn van de partij!

Sport en entertainment, die combinatie is weer terug bij JIM. Onze achterban heeft de ouderwetse gezelligheid soms gemist bij de vorige edities en daar komt nu verandering in. Op vrijdagavond met entertainer Ivo van de Bijl en een gastoptreden van Belle Perez. En op zaterdagavond een spetterend optreden van liveband De Zingende Barmannen, dat staat garant voor een mooi feest! In het promodorp is volop aandacht geschonken aan de catering: meer aanbod, verbeterde kwaliteit en voldoende zitplaatsen.

JIM wil het mooiste en gezelligste paardensportevenement van Limburg zijn. De beste ruiters, een uitstekende sfeer en volle tribunes. We nodigen jullie graag uit om JIM te bezoeken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van het nieuwe bijgesloten groepsarrangement met gratis busvervoer op vrijdagavond. Een ideale manier om JIM te bezoeken: topsport en gezelligheid gegarandeerd!

Groepsarrangement inclusief gratis busvervoer
Jimmymiddag